Franchise

Bygg ditt pizzaimperium

Som franchisetaker i Domino’s vil du få et av verdens største merkenavn i ryggen og en profesjonell organisasjon som samarbeidspartner. Vi er alltid på jakt etter dyktige kremmere som har ambisjoner og lyst til å jobbe i team.

Er du vår neste franchisetaker?
Send en e-post til ole@dominos.no eller ring +47 930 19 867.

Ønsket kompetanse

Vi søker deg som tar eierskap og leder dine ansatte ved å engasjere og inspirere. Vi tror du er initiativrik og kreativ med lokale markedsaktiviteter. Kanskje har du allerede nye ideer for hvordan du skal sette Domino's på kartet?

Som franchisetaker har du ansvar for drift og resultater, men først og fremst skal du være en servicehelt og lede dine ansatte. Når du driver Domino's må du være god til å multitaske, til tider koker det – og det må du like!

Møt våre franchisetakere

JOHNBULL I IGWE IRUNKWOR

  • Franchisetaker i Larvik og Sandefjord.

Jeg startet i Domino's i 2016 som sjåfør, men min ambisjon har alltid vært å bli franchisetaker. Det beste med å være franchisetaker i Domino's er at man utvikler seg, vokser og oppnår drømmer. Jeg ser positivt på fremtiden og inntjening fordi produktet og markedet er så bra - det er masse potensiale. Min ambisjon er å åpne flere butikker fremover.

Møt våre franchisetakere

ISRAR AHMED

  • Franchisetaker på Lambertseter, Storgata og Manglerud.

Jeg startet i Domino's i august 2018 som Manager in Training og i 2020 tok jeg over min første butikk som en av de første franchisetakerne i Norge. Det beste med å jobbe i Domino's er alle mulighetene jeg har fått, at ingen dager er like og at man har en stor kjede i ryggen som alltid hjelper til. Jeg har erfart at hardt arbeid lønner seg og nå er fokuset på å utvikle de tre butikkene jeg har.