Medlemsvilkår

Pizzaklubben er et fordels- og lojalitetsprogram for kunder av Domino's som har registrert seg som medlem. Ved å registrere deg som medlem, samtykker du til vilkårene i denne avtalen som består av Medlemsvilkår for Pizzaklubben og vår Personvernerklæring.

Generelt

Formålet med Pizzaklubben er å informere våre medlemmer om produkter og menylanseringer, i tillegg til å gi deg eksklusive medlemsfordeler og tilbud – primært via e-post, SMS og push-varsler.

Ved innmelding må du registre deg ved å oppgi navn, e-postadresse og telefonnummer. Du er selv ansvarlig for at opplysningene du oppgir om deg selv er korrekte og oppdaterte. Som medlem av Pizzaklubben vil du motta tilbud forbeholdt medlemmer. Fordelene medlemskapet gir er personlige og kan ikke overdras til eller arves og deles av andre.

Medlemskap i Pizzaklubben er gratis og åpent for alle privatpersoner som har fylt 15 år.

Ved å bli medlem i Pizzaklubben samtykker du til å motta e-post fra Domino's, i tillegg kan du også godta at vi sender deg ulike former for markedsføring per SMS og tilpasset digital annonsering.

Ved å registrere kjøpene dine hos Domino's i Pizzaklubben samtykker du også til at Domino's kan benytte informasjon om dine handlevaner til å gi deg mer relevante tilbud per e-post. Kjøpshistorikk og klikk på våre nettsteder og i appen, via e-post ellers SMS kan anvendes for tilpasset markedsføring i ulike kanaler.

Du kan når som helst trekke tilbake dine samtykker på "Min side" eller følge avmeldingsanvisninger for den enkelte kanal i slutten av e-post og SMS fra Domino's. Dersom du melder deg av dialogen, vil du fremdeles kunne motta informasjon fra oss som er vesentlig for medlemsforholdet, inntil du eventuelt melder deg ut av Pizzaklubben.

Rabattkoder

Du vil kunne motta eksklusive rabattkoder og tilbud som medlem i Pizzaklubben. For hver enkelt rabattkode eller tilbud foreligger det egne vilkår.

Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor. Som medlem har du rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet.

Se Domino's Pizza personvernerklæring

Vi benytter Customer.io for å håndtere utsendelse av e-poster og SMS-er, samt til å lagre personopplysninger om medlemmer i Pizzaklubben på en sikker og forsvarlig måte.

Se Customer.io's personvernerklæring

Medlemskapets varighet

Vilkårene gjelder fra 25. mars 2022 og erstatter alle tidligere vilkår for medlemskap i Pizzaklubben.

Som medlem kan du si opp avtalen med umiddelbar virkning ved å ta kontakt med Domino's kundeservice her. Domino's kan si opp avtalen med deg med umiddelbar virkning dersom du har oppgitt feilaktige opplysninger eller har brutt dine forpliktelser i henhold til disse vilkårene. 

Domino's forbeholder seg retten til å avvikle eller erstatte Pizzaklubben, og opptjente medlemsfordeler og lojalitetspoeng vil da opphøre uten erstatning til det enkelte medlem.

Velkomstbonus

Ved innmelding får du en rabattkode som gir deg 20% ved ditt neste kjøp. Rabattkoden finner du på profilsiden under "kuponger".

 • Rabattkoden må aktiveres i handlekurven ved bestilling.
 • Rabattkoden gjelder kun pizza og sideretter, ikke drikke og ved henting.
 • Rabattkoden gjelder ikke lag din egen.
 • Rabattkoden er gyldig i 30 dager fra utsendelse.
 • Rabattkoden kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder.
 • Rabattkoden gjelder kun digitalt.
 • Rabattkoden gjelder ikke for bedrift.
 • Domino's forbeholder seg retten til å kunne oppdatere betingelser og vilkår med umiddelbar effekt.

Lojalitetsprogram

Domino's spanderer hver 8. pizza, ved bestilling av stor pizza til fullpris i app eller på nett. Følgende vilkår gjelder for lojalitetsprogrammet:

 • Lojalitetsprogrammet er en del av Pizzaklubben, og du må derfor registrere deg og opprette en konto hos oss ved å oppgi navn, e-postadresse og telefonnummer.
 • Man må registrere en bruker før man legger inn en bestilling, for at poengene skal bli registrert på profilen.
 • Etter at du har registrert deg, vil du på profilen din ha informasjon om hvor mange kjøp som gjenstår før du får én gratis pizza.
 • Poengopptjening skjer ved hvert gjennomførte kjøp som gjøres via nettsted eller app uavhengig av betalingsmåte.
 • Poengopptjening vil ikke skje hvis man er innlogget som gjest ved bestilling.
 • Poengopptjening vil ikke skje hvis man benytter seg av andre tilbud, faste dealer eller rabattkoder.
 • Gjelder 1 stor valgfri pizza fra menyen (ikke "lag din egen"), kun ved henting og 8 poeng vil bli trukket.
 • Lojalitetsprogrammet gjelder ikke for bedrift.
 • Domino's forbeholder seg retten til å kunne oppdatere betingelser og vilkår med umiddelbar effekt.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du har spørsmål vedrørende ditt medlemskap i Pizzaklubben.